28 °C +966 92 001 05 47
#
#

Marreveshja me e mire

Me hotelin tonë partner të merrni marrëveshjen më të mirë hotelierike

Image
Dhoma gjumi Master
Image
Pamje e Haramit
Image
Pishinë dhe Spa
Image
Mbulimi WiFi
Image
Paketa Awesome
Image
Pastrimi gjithnjë
Image
Mëngjesi i drekës
Image
Aeroporti i Aeroportit

Hotel Top