28 °C +966 92 001 05 47
#
#

Најдобар договор

Со нашиот партнер хотел добиете најдобар хотелски договор

Image
Мајстор спални
Image
Поглед на Харам
Image
Базен и бања
Image
Покриеност со WiFi
Image
Прекрасни пакети
Image
Чистење секој ден
Image
Breakfast buffet
Image
Аеродром Такси

Топ Хотел